Kathreen Derouet Belly Dance Workshop

Kathreen Derouet Belly Dance Workshop

Kathreen Derouet Belly Dance Workshop 2018

Wednesday, 5 September 2018
8:00 – 10:00 pm pm (2 hours) – All Levels
Art of Continuity (tips & tricks to improve yourself)

Thursday, 6 September 2018
8:00 – 10:00 pm (2 hours) – All Levels
Oriental Heartbeat (Kathreen’s favourite songs)

Friday, 7 September 2018
4:00 – 6:00 pm (2 hours) – All Levels
Ballet for Oriental dancers (technique & combinations)
7:00 – 10:00 pm (3 hours) – Level 2
Baladi (choreography)

Saturday, 8 September 2018
12:00 – 2:00 pm (2 hours) – Level 2
Mejance (choreography) Part 1 
3:00 – 5:00 pm (2 hours) – Level 2
Mejance ( choreography) Part 2

Monday, 10 September 2018 
7:00 – 10:00 pm (3 hours) – All Levels
Fall in love with Oum Kalthoum (technique & combinations) 

Tuesday, 11 September 2018
7:00 – 10:00 pm (3 hours) – Level 2
Romantic Oriental (choreography) 

Wednesday, 12 September 2018
7:00 – 10:00 pm (3 hours) – Level 2 
Saidi (choreography)

Fees:
HK$580/$480 by 15 Aug          2 hour Workshop
HK$850/$720 by 15 Aug          3 hour Workshop
HK$5,300/$4,300 by 15 Aug    Gold Pass max 9 Workshop (22 hours)
10% discount                               4 or more workshop  
HK$100                                        Certificate of completion (by request)

All workshops at:
Oasis Dance Centre
4/F, Anton Building, 1 Anton Street, Wan Chai
Tel: (852) 2522 6698
E-mail: oasisdancecentrehk@gmail.com

Download WS Form

Leave a Reply

Your email address will not be published.