Oasis_Dance_Centre.jpg

Welcome to Oasis

Online Dance Classes

4 hips.jpg

Online Dance Classes
with Amira, Anita, Christine, Debbie, Emmy, Huen, Juslina, Lumi, Mariko, Mey Jen

TUESDAYS 

11  am Latin Fusion

12:15 pm Belly Dance L1
7:30 pm  Belly Dance L1
8:30 pm  
Belly Dance L2

WEDNESDAYS 

7:15 pm Belly Dance L1
8:30 pm  Belly Dance L2 

THURSDAYS 

11  am Line Dance L1

12:30 pm Belly Dance L1

FRIDAYS 

7:30 pm Hawaiian Dance

8:40 pm Tahitian Dance

 

SATURDAYS 

10:30 am Castanets

12:30 pm Belly Dance L1
4 pm   Polynesian Dance 

5:30 pm Belly Dance L2
 

SUNDAYS 

2:30 pm Chair Dance

4 pm   Belly Dance L1  

Notes:

All online classes are 60-minute duration

 

Studio Timetable

MONDAYS 星期一


6-10 pm Private booking
7:30 pm Belly Dance L1 CWB* WCH* by request
8:30 pm Belly Dance L1 CWB* WCH* by request

Note:
CWB*Owl CT Studio, Rm 1001, 10/F, United Success Commercial Centre, 506-508 Jaffe Road, Causeway Bay, Hong Kong

WCH* One Island South Rm 103, 2 Heung Yip Rd, Wong Chuk Hang

L1: 60 minutes




TUESDAYS 星期二


11:00 am Latin Fusion L1 Mey Jen 12:15 pm Belly Dance L1 Juslina
1:30 pm Belly Dance L1&2* Mey Jen
7:30 pm Belly Dance L1 Juslina
8:30 pm Belly Dance L2 Juslina

Note:

L1: 60 minutes

L2 : 75 minutes




WEDNESDAYS 星期三


WANCHAI
12:30 pm Egyptian Drum Basics Rob Rushton
1:30 pm Guided Drum Practice Rob Rushton
5:15 pm Flamenco Basics Mariko
7:15 pm Belly Dance L1 Emmy Abir & Rob Rushton
8:30 pm Belly Dance L2 Emmy Abir & Rob Rushton

ISLAND SOUTH 7:00 pm Belly Dance L1 WCH* by request 8:00 pm Belly Dance L1 WCH* by request Note: WCH* One Island South Rm 103, 2 Heung Yip Rd, Wong Chuk Hang

Note:

L1: 60 minutes

L2 : 75 minutes




THURSDAYS 星期四


11:00 am Line Dance L1 Anita
12:30 pm Belly Dance L1 Mey Jen
6 -10 pm Private booking

Note:

L1: 60 minutes




FRIDAYS 星期五


11:15 am Flamenco Manton Basics Mariko
12:15 pm Bata de Cola Mariko
4:30 pm Flamenco Kids Mariko 5:00 pm Flamenco Kids Mariko
6:30 pm Chair Dance L1 Christine
7:30 pm Hawaiian Dance L1 Huen
8:40 pm Tahitian Dance L1 Huen

Note:

L1: 60 minutes

Polynesian*: includes Hawaiian and Tahitian dance




SATURDAYS 星期六


9:30 am Flamenco Footwork Mariko 10:30 am Castanets/Fandangos Mariko
11:30 pm Flamenco Technique and Choreography Mariko
1:00 pm Belly Dance L1 Juslina
2:15 pm Belly Dance L1&2* Bobo
4:15 pm Polynesian* Dance L2* Iolani
5:45 pm Belly Dance L2* Amira Elaine

Note:

Polynesian*: includes Hawaiian and Tahitian dance
L1: 60 minute duration

L2*: Intermediate Level and 75 minute




SUNDAYS 星期日


1:15 pm Chair Dance L1 Christine
2:30 pm Belly Dance L2* Lumi
4:00 pm Belly Dance L1 Lumi

Note:

L1: 60 minutes

L2* : 75 minutes





 

Contact Oasis

OASIS DANCE CENTRE

4th Floor, Anton Building, Wanchai, Hong Kong

灣仔晏頓街 1 號安定大廈 4 樓

Email: oasisdancecentrehk@gmail.com

WhatsApp Manager: +852 9046 1485

Whatsapp Principal: +852 9221 6007

  • Grey Facebook Icon

Any Questions?

Thanks for submitting!